Våra utskott

Innehåll:
Bandet
Dekoren
Info
Scenen
Sexet
Sminket
Styrelsen
Syet
Tekniken
Vieriet


Bandet

Bandet ser till att det låter fantastiskt under våra föreställningar. Vill du spela ditt instrument inför 1050 personer i höst är detta utskottet för dig.


Dekoren

De är utskottet som bygger och målar dekoren till våra föreställningar och ser till att dekorbyten går som på räls. Gillar du att skruva, såga eller måla fantastiska landskap ska du absolut söka till dekoren.


Info

Info ser till att vi syns även utanför AF-Borgen. Detta är utskottet för de som gillar att sitta vid en dator och photoshoppa bilder till programblad eller designa tröjor.


Scenen

Scenarna står på scenen under alla föreställningar. Gillar du att sjunga, skådespela och njuta av publikens jubel, då ska du inte leta längre, sök till scenen idag.


Sexet

Sexet lagar mat och har urskönt häng i köket på produktionskvällarna. Är din passion att baka och laga mat, eller vill du någon gång i ditt liv ha använt ett stekbord, då borde gå med i sexet.


Sminket

Med fetsmink och skickliga penseldrag förvandlar sminket scenarna till sina karaktärer. Vill du hänga i sminklogen och vara snyggast på temafesten, då är sminket utskottet för dig.


Styrelsen

De som går med i styrelsen har ofta spexat en termin, eller någon mer, tidigare. Gemensamt har de också att de gillar att städa och sitta på möten.


Syet

Syet syr alla kostymer som syns på scen. Kanske har du alltid drömt om att designa och sy en rymddräkt, en 1700-talsklänning eller ett godsedjur i människostorlek, allt detta kan du få göra om du går med i syet.


Tekniken

Tekniken ser till att vi ser allt på scenen och hör både band och scenare. Tycker du om att skapa häftiga ljudeffekter eller vill du bygga en häftig maskin av en brödrost, tveka inte sök till tekniken.


Vieriet

Viet ansvarar för att alla spexare ska ha det extra kul. Du kanske tycker om att planera lekar eller fester, då är viet perfekt för dig.

Comments are closed