Var Gladspexarna presenterar Falklandskriget

Var Gladspexarna presenterar Falklandskriget i AF-borgens Konsertsal

Året är 1982 och världsläget är spänt. Men på de avlägsna och karga Falklandsöarna händer inte mycket. Det är som att resten av världen har glömt bort denna anspråkslösa Atlant-ögrupp, med sina 2000 invånare och 400 000 får. Dock är det snart slut på lugnet…
För exakt samtidigt har två världsledare (Leopoldo Galtieri och Margret Thatcher) drabbats av vikande opinionssiffror och bägge riskerar folkuppror. Nu söker dessa ledare desperat efter en lösning som en gång för alla ska öka deras popularitet bland folket.
Som genom en olycklig slump blir detta startskottet för ett av historiens mest onödiga krig – Falklandskriget. För trots att ingen egentligen bryr som om Falklandsöarna, hamnar dessa öar mitt i skottlinjen för en infekterad konflikt som innefattar fler än bara Galtieri och Thatcher. Det amerikanska presidentparet dras mot sin vilja in i konflikten, samt grälsjuka gruvarbetare, knepiga kungligheter och orginella öbor.
Kris, kaos och kuligheter utlovas i spexet Falklandskriget eller som det också kan kallas: världens sämsta krig.

Föreställningar
Tisdag 15 november 19.00 (..)
Onsdag 16 november 18.00 (..) & 21.00 (..)
Torsdag 17 november 18.00 (..) & 21.00 (..)
Fredag 18 november 18.00 (..) & 21.00 (..)

Biljettpris: 160 Kr (120 kr för AF-medlemmar)

Biljetter köpes av valfri spexare, på Studentinfo i AF-borgen eller via biljett@vargladspexarna.se

Eventuellt överblivna biljetter säljes i AF-borgens foajé en timme innan föreställningen.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed