I höst kommer vi sätta upp spexet Muren!

I höst kommer Var GladSpexarna att sätta upp det nyskrivna spexet Muren!

Ridån går upp över Berlin 1961.
I den delade staden blir klyftan mellan öst och väst allt påtagligare. Den västtyska journalisten Jonna får Östtysklands premiärminister Walter Ulbricht att avslöja planer på att bygga en mur mellan de båda stadshalvorna, planer som är så topphemliga att inte ens premiärministern själv känner till dem. Med hotet om en mur hängandes över staden förändras tillvaron för dess invånare: Sven, östtysk censurarbetare, får censurera brev och tidningar som aldrig förr; Bernard, caféägare, riskerar att se sitt café delat i två; Stasi och i synnerhet dess ledare überstasichef Stasia verkar misstänkt nöjda med utvecklingen; de utländska diplomaterna i väst får en internationell kris på halsen och stadsarkitekten Leonardo ser sin chans att skriva in sig i byggnadshistorien. Vad kommer att ske? Inte ens Östtyskland skulle väl få för sig att bygga en mur genom hela staden? Svaren får du den 18 november på premiären av Var GladSpexarnas Muren!

Föreställningstider

Tisdag 18/11 kl. 19.00(..)
Onsdag 19/11 kl. 18.00(..) och 21.00(..)
Torsdag 20/11 kl. 18.00(..) och 21.00(..)
Fredag 21/11 kl. 18.00(..) och 21.00(..)

Information om hur du köper biljetter till någon av våra föreställningar hittar du här.

Bookmark the permalink.

Comments are closed